АКВАТЕК ООД

Доказан лидер в проектирането и изграждането на аквапаркове, обществени и частни басейни, СПА центрове и други водни съоръжения!

Плувни басейни

Още от първия построен от АКВАТЕК басейн през далечната 1994 година, нашите експерти винаги са се стремили да предлагат комбинация от високо качество и надеждност. Това е и главната причина да сме сред лидерите в строителството на басейни.

Уелнес и СПА

За последните години, нашите специалисти спомогнаха за изграждането на десетки СПА и Уелнес центрове. Нещо повече, АКВАТЕК е един от лидерите на пазара в сферата на оборудване и аксесоари за СПА, сауна, хидротерапии и други процедури.

Аквапаркове

АКВАТЕК прие предизвикателството да проектира и построи първият аквапарк в страната. С площ от 40 000 м2 и множеството ролби, пързалки, басейни и декорации, атракционен парк "Акваполис” в КК „Златни Пясъци" се превърна в едно от любимите места на малки и големи.

Проектиране

Строителството на басейн е процес, който отнема до няколко месеца в зависимост от вида му. Самата направа на басейн се състои от няколко основни етапа, а най-важният е проектирането. Екипът на АКВАТЕК ще Ви предложим 2D и 3D проектиране на бъдещия проект.

Фонтани

АКВАТЕК е единствената фирма в страната, която предлага 3D проектиране на музикален и танцуващ фонтан. През годините фирмата се е доказала като един от лидерите на пазара и надежден партньор за изграждане на всякакви фонтани.

Професионална поддръжка

Фирма АКВАТЕК предлага абонаментна поддръжка на всякакъв вид басейни на достъпни цени. При ангажиране на професионалистите ни, басейнът се поддържа технически изправен и с прозрачна, чиста и правилно обработена вода.

Alt Image

НАШИТЕ УСЛУГИ

За над 25 години работа фирма АКВАТЕК ООД се гордее с над 3000 съоръжения в България, Сърбия, Хърватия, Албания, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ и други държави по цял свят.

  • ПРОЕКТИРАНЕ
  • СТРОИТЕЛСТВО
  • ПОДДРЪЖКА
  • ПРОДАЖБА
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

ДОСТАВКА ДО АДРЕС

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ

Станете един от многото доволни клиенти и ни потърсете на 052 / 57-50-57 още днес!

Свържете се с нас